Scheldefestival Lillo 1 oktober

Je kan alle dagen van het jaar een leuke uitstap naar Lillo maken. Maar zondag 1 oktober moet je er zeker naartoe! Die dag zet heel Lillo zijn beste beentje voor tijdens het kleinschalige en familiale Scheldefestival.  

Om 9 uur ‘s morgens kan je het festival starten met een vogelwandeling geleid door Begijn Le Bleu (ook om 11 en 13 uur) vertrekkend aan het infotentje van Natuurpunt in het haventje

Om 11 uur zwaaien de deuren van het Sint-Benedictuskerkje voor je open voor het concert van Jonas Winterland, de ‘Vlaamse Leonard Cohen’. Na de middag zijn er hier om 14.30, 15.30 en 16.30 uur korte concertjes waarbij je doorlopend kan binnen- en buitenlopen. 

De lokale erfgoedpartners van het Poldermuseum (vanaf 9 uur) en molen De Eenhoorn (vanaf 13 uur), heten je welkom.

Om 14 uur en 16 uur kan je komen kijken naar de ongelooflijke en muzikale vertellingen door de lokale artiesten van Het gezelschap van Den Laesten Stuyver, zowel in Het Kruitmagazijn als op een nieuwe locatie: De Kazematten

Ook om 14 uur kan je in openlucht en vol verwondering naar de jonglerende circusacrobaten van Duo Diesel en The  Daparro Brothers komen kijken (ook om 15, 16 en 17 uur). 

De gezellige horecazaken café De Schelde en taverne ‘t Pleintje verwelkomen je om tussen al dat leuks even een smakelijke of verfrissende pauze te komen nemen!

www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/scheldefestivallillo