Pers

In de maanden juli en augustus is het Poldermuseum alle zaterdagen, zondagen en nationale feestdagen en op de Vlaamse Feestdag van donderdag 11 juli geopend tussen 13 uur en 18 uur (laatste toegang 17 uur).
 
Tijdens Lillo Boekendorp op zondag 14 juli kunt u al van 10 uur het Poldermuseum bezoeken. Vanaf 13u30 vindt er een lezing plaats door Dennis Van Nieuwenhuijzen met als titel “Fort Lillo en Liefkenshoek als onderdeel van de Nederlandse defensie (1814-1839). Militair historicus Dennis Van Nieuwenhuijzen neemt u mee in het politieke-militaire verhaal van beide forten dat maar door weinigen gekend is.
 
Verder kunnen groepen dagelijks het Poldermuseum bezoeken. Voor informatie en boekingen : 0485/61.48.32 of boekingenpoldermuseum@gmail.com.
 
De thematentoonstelling samengesteld door de Koninklijke Heemkundige Kring van de Antwerpse Polder draagt dit jaar de naam « Dré van Eyken de ‘Polder-Breughel’ ».
 
Wie het laatste nieuws van het Poldermuseum wenst te ontvangen kan zich inschrijven op de nieuwsbrief via www.poldermuseum-lillo.be
 
22/06/2024